Om oss

Hvem er vi?

Karmøy Elektro ble stiftet 06.06.2019 av Karl Inge Tjoland. Vi er en familie eid bedrift, som har ønske om å kunne tilby lokalsamfunnet elektro tjenester til konkuranseriktige priser.

Med Stolthet til faget og bruk av riktige

kvalitetsprodukter, så ønsker vi å bygge opp navnet Karmøy Elektro til at vi blir det naturlige førstevalget når man trenger elektriker.


Vi rigger oss for vekst, men har også tilknyttet oss gode sammarbeids partnere som gjør at du som kunde aldri skal måtte vente lenge før Dine oppdrag blir utført. 

Vi holder til på Austre Veaveg 150 (4276 Veavågen). Der har vi utstyrt oss med en liten utstilling av aktuelt kontakt materiell og belysning.
Ta gjerne en kikk inn vinduet. Men vi ønsker at terskelen skal være lav for å ta kontakt med oss, slik at vi kan få innvitere Deg inn og tilby en kaffe eller te mens vi diskuterer prosjekter eller verdensproblemer.

Vi tilbyr tjenester innen

- Billading

- Belysning

- EL-kontroll

- Rehabilitering

- Nyinstallasjon

- Termografering

Vi planlegge, prosjekterer og installerer etter et hvert behov.

Det kan lønne seg å innvolvere oss i tidlig stadie av et prosjekt. Vi har lang erfaring med å tilpasse og tilrettelegge for løsninger som kan spare Deg for både tid og penger.